Ποιος θα πάρει νέο carbon παλουκόσελο;

FSA SLK Carbon παλουκόσελο

FSA SLK Carbon παλουκόσελο

Έλα μου ντε; Καλοκαιράκι έρχεται και το ποδηλατάκι όλο και πιο πολύ μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί μία μικρή (ναι καλά) αναβάθμιση, η οποία θα είναι και η τελειωτική. Μα καλά, πόσες φορές το έχω πει αυτό; Τελικά είμαι ένας υποκριτής μου φαίνεται, όλο για τους άλλους λέω αλλά κι εγώ δε πάω πίσω.

Ε, ναι το παραδέχομαι δε μπορώ να κάθομαι με το Scott Accesories παλουκόσελο. Δηλαδή έλεος, που ακούστηκε αυτή η μάρκα;

Πλάκα, πλάκα όμως τόσο καιρό με έχει αφήσει ασπροπρόσωπο. Σε όλες τις συνθήκες έχει βγει παλουκάρι και θα νοιώσω λίγο κάπως όταν το αποχωριστώ, εκτός κι αν κάποιος το αγοράσει... 😛

Πολύ πάρλα ρε παιδί μου και κάποια στιγμή πρέπει να κοπεί η πλάκα, σοβαρό blog είμαστε (λέμε τώρα).

Σήμερα έκατσα στο PC το κολοβάρεσα λίγο (ελπίζω να μην το διαβάζει το blog το αφεντικό και έχουμε προβλήματα) και έψαξα για παλουκόσελα. Βρήκα το FSA K-Force Light, αλλά μπα και μικρό (μόλις 350mm) και κακά σχόλια στο mtbr για την απόδοση του, μετά είδα το εικονιζόμενο FSA SLK Carbon, ωραίο κι αυτό αλλά μικρό επίσης (350mm μάκρος κι αυτό).

Richey WCS Carbon; Χμμμ, καλό αλλά πολύ ακριβό ρε παιδί μου. Ποιος δίνει 170€ για παλουκόσελο; Είπαμε μην το ξεσκίσουμε κιόλας! Είδα και ένα της PRO (τα φτηνιάρικα της Shimano) μου άρεσε, αλλά κι αυτό στα 100€. Μα καλά, τόσο πολύ έχει πάει το κάρβουνο ρε γαμώτο μου; Έτσι μου 'ρχεται να πάρω τα κάρβουνα που μείνανε στην ψησταρια από το πάσχα και να φτιάξω ένα μόνος μου, χαχα!

Τέλος πάντων, θέλω γνώμες παιδιά να δω τι θα κάνω, μην κολάτε στείλτε σχόλιο, 1 λεπτό θα σας πάρει... 😀