Βολτάρω, βολτάρεις, βολτάρουμε

Το Σαββατοκύριακο φαινόταν μία καλή μέρα για ποδήλατο και εξελείχθηκε ακριβώς έτσι! Αρχίσαμε κανονικά τη βόλτα μας στον υπέροχο Υμηττό φτάνωντας μέχρι το τρίγωνο που κάνουν οι πρόσκοποι κατασκήνωση, αλλά και ξεκουράζεται ο κόσμος. Απο εκεί ούτως ή άλλως (λίγο πιο πάνω) είναι και το παρακάτω βίντεο.

Santa Cruz Nomad

Santa Cruz Nomad

Ανεβαίνωντας προς τα πάνω είδαμε 2 συν-ποδηλάτες να έχουν πάθει λάστιχο (ο ένας από αυτούς) και τους βοηθήσαμε δίνωντας τους την τρόμπα μας αφού δεν είχαν για σαμπρέλα με βαλβίδα αυτοκινήτου. Ο ένας από αυτούς μάλιστα είναι γνωστός μας (συγγνώμη αλλά δε θυμάμαι το όνομα του) και πήρε το καινούργιο Santa Cruz Nomad. Ένα πάρα πολύ καλό ποδήλατο στα μονοπάτια και γενικότερα στα κακοτράχαλα!

Παρόλα αυτά δεν κάναμε και πολλά καθώς είχαμε υποχρεώσεις και έτσι πήγαμε κλασσικά μέχρι τον δρόμο της πυροσβεστικής και ακολούθως κατεβήκαμε από το μονοπάτι 6 και καπάκια στο μονοπάτι "μασάζ" για όσους το ξέρουν.

Το τέλος ήταν καλύτερο όλων καθώς ανακαλύψαμε ένα νέο μονοπάτι που πάει παράλληλα (αλλά μέσα στο χώμα) με την Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Από εκεί θα πάρουμε και ένα πολύ καλό βίντεο και φωτογραφίες όταν ξαναπάμε καθώς έχει κάτι άλματα λουκούμια!