Βόλτα με τα νέα αποκτήματα

Ήρθαν τα ζαντικά, τα έστησα πάνω στο ποδήλατο και έφυγα για Υμηττό να τα τεστάρω! Η αίσθηση είναι απλά μοναδική.

Ποδηλατώντας με την ίδια συχνότητα και tempo ένιωθα ότι πήγαινα γρηγορότερα.

Η κύληση σε σχέση με τις προηγούμενες ζάντες φαντάζει εξωπραγματική, κι ακόμη δεν έχουν στρώσει για τα καλά, αφού το πολύ να έχουν κάνει καμιά 20αριά χιολιόμετρα. Ξεκίνησα κανονικά από τη γέφυρα της Κατεχάκη μέχρι τα κλασικά σημεία.

Ανέβηκα και την μεγάλη ανηφόρα με το γαρμπίλι και εκεί πάλι πήγαινα τέλεια. Βέβαια ένιωθα και κουρασμένος αφού χτες είχα κατέβει στη δουλειά με το ποδήλατο (πήγαινε έλα είναι 23,5 χιολιόμετρα) και έμεινα μέχρι την 1:00 το πρωί ξύπνιος, αλλά τη βόλτα δεν την έχανα με τίποτε!

Όπως πάντα Σάββατο στις 11:00 το πρωί είχε αρκετό κόσμο. Παράλληλα από την προηγοιύμενη βδομάδα έχουν αρχίσει εργασίες ασφαλτόστρωσης, αλλά ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Καλό αυτό καθώς δεν πολυκυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους κι αυτά που το κάνουν πάνε αρκετά αργά.

Στο χώμα ήταν 4-5 ποδηλάτες ανάμεσα τους είδα κι έναν για downhill όπως και μια ομάδα προσκόπων που πήγαιναν να γνωρίσουν τη φύση!

Άρχισα την πολυλογία και λέω να σταματήσω εδώ να μην σας κουράσω άλλο και απλά να χαζέψετε τις λίγες φωτογραφίες που έβγαλα.

Μέχρι την επόμενη φορά, υγεία, ευτυχία και πολλά ποδηλατικά χιλιόμετρα λέμε!!!