Πολύς καιρός πέρασε, αλλά ο νέος είναι ωραίος

Μετά την κλοπή των ποδηλάτων μας πέρασαν μήνες που δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να τα βρούμε και αυτό μας χάλασε πάρα πολύ. Ήταν (και είναι) σίγουρο πως δεν θα τα βρίσκαμε ποτέ. Οπότε, μετά από μεγάλο διάστημα, αποφασίσαμε ότι αν και δύσκολο να μαζέψουμε χρήματα, έπρεπε να πάρουμε νέα ποδήλατα, αν κι εφόσον θέλαμε να συνεχίσουμε το "άθλημα".

Για να πάρουμε νέο όχημα σαν τα παλιά ποδήλατα, έπρεπε να δώσουμε αρκετούς μισθούς και να δουλέψουμε σκληρά -όπως και τότε- πράγμα δύσκολο, και για να πω την αλήθεια δεν είμασταν διατεθειμένοι να δώσουμε τόσα πολλά χρήματα. Υπάρχει κρίση και οι προτεραιότητες άλλαξαν τρομακτικά για όλους, άρα και για 'μας.

Ωστόσο μην ξεχνάμε πως πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το κουσούρι... Το δικό μας κουσούρι (ή τουλάχιστον ένα από αυτά) ήταν, είναι και θα είναι τα ποδήλατα, και η απίστευτη ελευθερία που σου δίνουν όταν κατακτάς το κάθε μονοπάτι, τον κάθε δασικό και πάντα βρίσκεις νέες διαδρομές, νέες περιπέτειες που σε κινούν να κάνεις περισσότερα. Έτσι φαντάζομαι νιώθει κάθε ποδηλάτης, ή απλά οποιοσδήποτε ασχολείται με αθλήματα, ή με extreme sports αν θέλετε καλύτερα.

Κάτι τέτοιο μας το πήραν με τη βία, όμως εμείς θα επανέλθουμε! Ή όπως πολύ σωστά είπε ο Αντρέας:

Come and get them mofos!

Ακριβώς έτσι λοιπόν. Θα υπάρξει συνέχεια, και αυτή θα είναι εξίσου μαγική! Νέες κυρίες θα καβαληθούν (μην μας παρεξηγείτε, όλοι οι άντρες τα οχήματα τους  για θηλυκά τα έχουν) και φυσικά θα μας δώσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες.

Εις το επανιδείν λοιπόν για όσους μας ξέρουν. Θα τα πούμε στα μονοπάτια σύντομα μάγκες!