Ποδήλατο στον Υμηττό με Trek σε μία υπέροχη μέρα!

P1050162

Υμηττός Μάρτιος 2013

Ενημέρωση: Προστέθηκε βιντεάκι από την βόλτα. Κλικ στο περισσότερα να το δείτε! 🙂 Τώρα που μπήκε με τα καλά η άνοιξη (το Σάββατο που μας έρχεται 30/3 αλλάζει η ώρα) οι βόλτες έχουν περισσότερο fun ride χαρακτήρα απ’ ότι ποτέ! Σ’ αυτό βέβαια έχει συμβάλει και το νέο μου ποδήλατο που το γουστάρω τρελά και δε ντρέπομαι να το πω…

Αυτό το Σάββατο πήγαμε κλασσικά Υμηττό με πολύ διάθεση και αυτό γιατί ο καιρός ήταν τέλειος. Πολύς κόσμος έξω, ποδήλατα και περιπατητές όπως είναι φυσικό, αλλά και γκομενάκια να τρέχουν στα μονοπάτια με κάτι μικρά σορτσάκια! Άντε μετά να μην φας σαβούρα και αγοράσεις οικόπεδο, δύσκολα πράγματα!

Στο θέμα μας όμως. Όπως είχα πει θα σας τα κάνω zeppelin με το νέο ποδήλατο -ε, που θα πάει θα βαρεθώ κάποια στιγμή, ή απλά θα κάνετε unsubscribe, και τα δύο το ίδιο είναι- και αυτό κάνω με αυτό το νέο post. Φωτογραφίες κι ένα ωραίο video με τον αντρέα επί το έργο. Εμένα δε με πήρε βιντεάκι καθώς δεν ήταν εύκολο να ποδηλατεί και να κρατάει την κάμερα (τι μας λέει αυτό; helmet camera χρειαζόμαστε, άντε πάλι…).

Στα μοναδικά μείον είναι το γεγονός ότι με τις τόσες βροχές φέτος και τους MXάδες που έχουν πλέον εγκατασταθεί στο βουνό αρκετά από τα μονοπάτια έχουν πλέον είτε νεροφαγοθεί, είτε σκαφτεί από τις ρόδες των μηχανών και χάνεις λίγο από τη τρέλα που σου έδινε το πέρα δώθε στα στενά μονοπάτια. Ευτυχώς πάντως που τα περισσότερα είναι ΟΚ και ακόμη μπορείς να κάνεις καλή βόλτα.

Εις το επανειδίν λοιπόν σε λίγες μέρες! Keep cycling μάγκες!!! 😛