Πυρετός για αναβάθμιση, μέρος 1ο…

Το άρθρο που σας είχαμε υποσχεθεί εννοείται πως δεν το ξεχάσαμε! Ο λόγος που αυτό καθυστερεί είναι οι συνεχείς αναβαθμίσεις σε επιμέρους τμήματα του νέου αποκτήματος. Σε μερικά κατα σειρά αρθράκια θα σας τα παρουσιάσω όσο ποιο περιληπτικά αλλά και ξεκούραστα γίνεται, εώς ότου φθάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο πιθανό να χρειαστεί ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί!! Όχι μωρέ, πλάκα κάνω... 🙂 Με το νέο μήνα (και άρα με το νέο έτος 😉 ) θα είναι όλα έτοιμα για τη "μεγάλη" παρουσίαση και τις εντυπώσεις μας από το όλο σύνολο βέβαια!!

Οι πρώτες αναβαθμίσεις είχαν να κάνουν με τις μηχανικές αλλαγές ταχυτήτων. Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες, από ένα σετ σαζμάν XTR της Shimano.

Μπροστά τοποθετήθηκε το συμβατικό σαζμάν Shimano XTR M971, ελαφρύ, στιβαρό και επιμέρους φτιαγμένο από τιτάνιο, θα αποτελέσει τον βασικό μοχλό ταχυτήτων για το μέτωπο των αλλαγών μας!

Πίσω τοποθετήθηκε η νέα έκδοση των πίσω σαζμάν της Shimano. Το ΧΤR Shadow M972 SGS, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με βίδες τιτανίου απρόσκοπτη λειτουργία και ελάχιστο βάρος, θα συντελέσει στην άνεση των μεταδόσεων μαζί με το αδερφάκι του στις  αλλαγές ταχυτήτων.

Μέχρι το επόμενο άρθρο, αφήνουμε στη φαντασία σας τι θα επακολουθήσει!!

Shimano XTR M971 front Derailleur Shimano XTR Shadow M972

Συνεχίζεται...!!