Πάρνηθα here we come!

Αν όλα πάνε καλά, σχεδιάζουμε να βγούμε λίγο από το καβούκι μας και να κινηθούμε λίγο πιο βόρεια προς Πάρνηθα μεριά έτσι για μία αλλαγή βρε παιδί μου!

Τις τελευταίες μας βόλτες βρήκαμε άλλη μία παρέα από ποδηλάτες που οργανώνουν την Κυριακή μία βολτίτσα (κοντά στα 60km) στην Πάρνηθα και αφού έπεσε η ιδέα ενθουσιαστήκαμε κι εμείς και συμφωνήσαμε αμέσως!

Ούτως ή άλλως πρέπει και μία φορά να βγούμε εκτός Υμηττού να δούμε και τι άλλο υπάρχει εκεί έξω και η Πάρνηθα είναι η λογική επιλογή. Πρέπει αύριο να προμηθευτούμε καλτσούλες με Thermolite γιατί τις τελευταίες βόλτες στον Υμηττό πάγωσαν τα δάχτυλα μας και αν θέλουμε να περπατάμε μετά καλό θα ήταν να τα κρατάμε όσο πιο ζεστά γίνεται!

Επίσης για πρώτη φορά μου φαίνεται θα γεμίσουμε τέρμα τα camel backs κι όταν λέω θα τα γεμίσουμε δεν εννοώ μόνο μια φορά αλλά σίγουρα θα χρειαστεί και δεύτερη (καθώς είναι και τα δύο δύλιτρα). Επίσης θα πάρουμε και ενεργειακές μπαρίτσες και κάνα παστελάκι γιατί η συμπλήρωση θερμίδων κρίνεται αναγκαία σε τέτοιου είδους βόλτες!

Μέχρι την αποστολή φωτογραφιών από την εξόρμηση (αν γίνει τελικά) και ίσως κάποιων βίντεο, θα τα πούμε μάγκες!