Νέο μονοπατάκι, νέες εμπειρίες!

Το Σαββατοκύριακο ανεβήκαμε και τις 2 μέρες Υμηττό και μπορώ να πω πως ήταν πάρα πολύ καλές και παραγωγικές και οι δύο, με την σημερινή όμως να πηγαίνουμε στο πιο χαλαρό (ώστε να χαλαρώσουμε από το χθεσινό) πέρνωντας φωτογραφίες για να ετοιμαστούμε για το άρθρο των νέων αποκτημάτων.

Λες να έχουμε groupies κι εμείς σε λίγο;

Στην παρακάτω φωτογραφία με βλέπετε να ατενίζω την Αθήνα από ένα πολύ ωραίο σημείο στον Υμηττό, το οποίο είναι λίγο πάνω από τον Βύρωνα. Γι αυτούς που ξέρουν, είναι ακριβώς στο σημείο της τρομερής κατάβασης που βγάζει σε ένα αναψυκτήριο και κάποια γηπεδάκια 5 επί 5 στο Βύρωνα. Για τους μεγάλους μας Fan τις έχω κάνει και σε ανάλυση για Background στο Desktop του υπολογιστή, καθώς τα τηλεφωνήματα για κάτι τέτοιο είχαν γεμίσει το τηλεφωνικό κέντρο και είπα να μην σας απογοητεύσω. Άλλωστε χωρίς Fans δεν έχει νόημα κιόλας να κάνεις συνέχεια τέτοιες τρέλες!

Ανεβήκαμε κανονικά τον Υμηττό και με έναν νέο bike buddy που κάναμε ονόματι Βαγγέλης, μας έδειξε το μονοπάτι 6 που μπορώ να πω έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον! Θα το ξαναπάμε άλλη μία φορά να το εμπεδώσουμε κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα, συν του ότι καλό θα ήταν την άλλη εβδομάδα να είναι και η υπόλοιπη ομάδα για να γίνει το έλα να δεις λέμε.