Νέα από τη Shimano

Πέρασε καιρός που δεν ακούσαμε κάτι το ουσιαστικό από τη Shimano και εφόσον αυτή την περίοδο δεν έχουμε κάτι συναρπαστικό για τις βόλτες μας, είπα να σας παρουσιάσω μερικά από τα νέα εξαρτήματα που έβγαλε αυτές τις μέρες...

Έχουμε και λέμε, καταρχήν να σας δείξω τους νέους τροχούς, που θα είναι μόνο για ποδήλατα με δισκόφρενα. Είναι οι Shimano WH-MT65 οι οποίοι είναι UST-compatible και διαθέισμοι σε δύο εκδόσεις.

WM-MT15 WM-MT15 WM-MT15

Ακολουθούν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) οι νέοι δίσκοι για 6-Bolt κέντρα! Επιτέλους, έβγαλε και νέους ωραίους δίσκους και για 6-Bolt εκτός από Centerlock. Ψήνομαι απίστευτα εγώ χαχα:

6-Bolt Δίσκοι

Η SLX με την εισαγωγή της έδωσε στη Shimano νέες επιλογές για XC, Freeride, All Mountain και γενικά για οποιοδήποτε ποδηλάτη τη δυνατότητα μίας καλής σειράς μεταξύ Deore XT και LX. Πλέον αφού η LX θα κατασεκυάζεται μόνο για Hybrid (πόλης) ποδήλατα είναι ο άξιος αντικαταστάτης της. Έτσι έβγαλε και κεντράκι για τις νέες αναρτήσεις που θα βγάλει η FOX (και φαντάζομαι και άλλοι κατασκευαστές) με 15mm άξονα.

15mm "E-Thru" hub

Συνεχίζουμε με τη νέα μανέτα δισκόφρενων, αλλά και δαγκάνα χρώματος άσπρου παρακαλώ. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιο γρουπ θα ανήκει και λανσάρεται σαν Non-Series Mountain Bike Parts... Πολύ ωραία μπορώ να πω αυτά τα δύο, μόνο που ακόμη δε ξέρω τα βάρη τους, ώστε να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης.

Non-Series Δαγκάνα Non-Series Μανέτα