Και οι πεταλιές συνεχίζονται!

Σήμερα και το Σάββατο ήταν ακόμη δύο ημέρες δυνατών συγκινήσεων στο βουνό του Υμηττού. Αυτή τη φορά είχαμε να δοκιμάσουμε και να αξιολογήσουμε τα νέα μας αποκτήματα. Τους τροχούς Fulcrum : Red Metal 5 (επιτέλους!), τα πετάλια clipless Shimano PD-M540, την 9πλή κασέτα της Shimano XT-M770 και βέβαια να μη παραλείψουμε να αναφέρουμε τα Camelbacks! Δύο ολόκληρα λίτρα χωρητικότητας και ειδικό σύστημα τροφοδοσίας να τα συνοδεύει προσδίδουν πλέον στις βόλτες μας κυριολεκτικά ασταμάτητες και κατά πολύ πλέον μακρύτερες διαδρομές. Φροντίσαμε βέβαια να απαθανατίσουμε σε συγκεκριμένα τεχνικά σημεία τις "ριψοκίνδυνες" κολιές μας! Θα τις δείτε παρακάτω εννοείται, σιγά μη σας αφήναμε με το παράπονο!

Δυστυχώς τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες η γνωστή παρέα που απάρτιζε τις βόλτες στον Υμηττό μας έχει λησμονήσει, λόγω διαφόρων κολλημάτων. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες που θ' ακολουθήσουν, να υπερπηδήσουν όποια εμπόδια τους παρουσιαστούν και να μη χάσουν την ευκαιρία για διασκέδαση και αεροβική άσκηση!

Παρακάτω θα δείτε τα εξαρτήματα που απαρτίζουν πλέον τη τελική εικόνα του ποδηλάτου μου, ενώ βέβαια οι "παλιοί" τροχοί δόθηκαν ευλαβικά στο ποδήλατο του Πάνου το οποίο πλέον είναι στιβαρότερο, ποιό αθόρυβο και ωραιότερο! Δείτε τα!