Υμηττός, 60άρα

Ένα από τα μονοπάτια

Αν είμαστε τυχεροί αύριο κατά τις 9:30 με 10:00 το πρωί θα είμαστε στην περιοχή Κουταλά στον Βύρωνα (στα γηπεδάκια δηλαδή που βρίσκονται κοντά στη Κατεχάκη) για να κάνουμε μια 60αριά χιολιόμετρα αν είμαστε σε φόρμα...

Είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το γύρο του Υμηττού και για να πω την αλήθεια είμαι λίγο φοβισμένος μήπως και τελικώς δεν τα καταφέρω! Με μία αισιόδοξη ματιά θέλουμε να τελειώσουμε την βόλτα κατά τις 5:00 με 5:30 το απόγευμα, ώστε να μην είμαστε πάνω όταν πιάσει το σούρουπο. Όμως για καλό και για κακό θα είμαστε προετοιμασμένοι και για αποχώρηση αν τελικώς δε μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα.

Όπως και στην Πάρνηθα άλλωστε που λέγαμε για 60 χιλιόμετρα αλλά τελικά κάναμε 31, τα μισά δηλαδή κι αυτά δε βγήκαν χαλαρά για εμένα, ούτε όμως και ξεσκίστηκα.

Συμπράκαλα; Δύο σαμπρέλες σίγουρα, τζελάκια, κάνα παστέλι αν έχουμε, ξηροί καρποί και κάνα τοστάκι/σαντουϊτσάκι γιατί το στομάχι θα παραπονιέται μετά από τόσες ώρες ποδηλάτου. Τον ξέρουμε τον Υμηττό και φαίνεται πιο φιλική η βόλτα, όμως είμαι σίγουρος πως ο Ντίνος θα μας δείξει νέες διαδρομές, καθώς εμείς συνήθως ποδηλατούμε σχετικά στους πρόποδες, λίγο πιο πάνω από την Καλοπούλα και μου φαίνεται πως αυτή τη φορά θα του δώσουμε και θα καταλάβει.

Φωτογραφίες βέβαια και θα παιχτούν, όπως και βίντεο ώστε να έχουμε όλοι μετά μία σφαιρική άποψη!