Οι βόλτες συνεχίζονται στον Υμηττό

Και σήμερα λοιπόν βγήκαμε για μία όπως θα εξελισσόταν τρομερή βόλτα. Αρχίσαμε από την αρχή του Υμηττού (κοντά στο σπιτάκι της πυροσβεστικής), ανεβαίνωντας προς την καλοπούλα αλλά πηγαίνωντας προς την μεριά του Παπάγου.

Μία μικρή στάσηΤα 2 από τα 3 ποδήλαταΟι υπόλοιποι της παρέας

Εκεί λοιπόν ξανανεβήκαμε μια τρομερή ανηφόρα για να βρεθούμε σε μία στροφή με απίστευτη θέα, στην οποία κάτσαμε να ξεκουραστούμε πριν πάμε στο μεγάλο μονοπάτι, που βρίσκεται στον Υμηττό (με την μπαργιέρα ώστε να μην μπαίνουν αυτοκίνητα).Ακολούθησε μετά μία πολύ μεγάλη κατάβαση φτάνοντας πλέον στην Μονή Καισαριανής στην οποία είναι και το video που θα δείτε παρακάτω. Είμαι εγώ που περνώ ένα κομμάτι που έχουν χτίσει εμπόδια για τις μοτοσυκλέτες, καθώς και οι motocrossάδες τρελένονται για Υμηττό.

Τα ποδήλατα μας είναι ένα Scott Scale 70 του 2008 (το δικό μου), ένα GT Avalance 0.0 του 2003 (του Αντρέα) και τέλος ένα KTM Comp FR 990 (του Γιώργου).

Είναι πράγματι τρομερό τελικά να κάνεις ποδήλατο και να βλέπεις τέτοιο τοπίο. Τα δρομάκια είναι ότι πρέπει για να τα διασχίζεις με ένα ποδήλατο mountain! Απλά είναι όλα τα λεφτά. Είδαμε βέβαια και άλλα παιδιά με ποδήλατα. Οι περισσότεροι όμως είναι της νέας μόδας, με τα Down Hill που ανεβαίνουν στην κορυφή και απλά κατεβαίνουν μετά κάτω. Δε λέω καλή φάση αλλά από φυσική κατάσταση πάντα προτιμώ το Cross Country με επιβράβευση βέβαια ένα Down Hill έτσι να γουστάρουμε!Αυτά για τώρα. Θα τα πούμε άλλη φορά με περισσότερες βόλτες, αλλά και αυτή η φορά και με φωτογραφίες!