Η πολύ αποχή τελικά βλάπτει

3, 2, 1... κούρσα

3, 2, 1... κούρσα

Ξέρουμε όλοι πως από την πολύ αποχή από το σεξ "παθαίνεις" ρε παιδί μου, έτσι και η πολύ αποχή από το MTB βάζει το μυαλό σου σε τρελές σκέψεις! Τι εννοώ με αυτό; Η ιδέα μίας κούρσας όλο και πιο πολύ μου φαίνεται ελκηστική. Όχι μόνο εμένα όμως, αλλά και του Αντρέα! Θα μου πείτε καλά κάνετε και θέλετε να πάρετε ένα κουρσάκι για τις δουλιές που προϋποθέτουν μόνο δρόμο, καθώς και πιο γρήγορα θα πηγαίνετε αλλά και μπορεί και πιο μακρυά!

Μου έρχονται στο μυαλό καλές αναμνήσεις (τουλάχιστον μέχρι μία συγκεκριμένη περίοδο, μέχρι να αρχίσουν τα μαγειρέματα τα αστροπελέκια οι ιδιοκτήτες της ομάδας) τότε που έτρεχα με ποδήλατο δρόμου και πίστα σε σύλλογο στου Ζωγράφου. Είναι τρομερή αίσθηση και πραγματικά θα ήθελα να την ξαναζήσω κάποια στιγμή.

Το Mountain όμως είναι η αγάπη μου και η ιδέα του να χαλάω πάλι λεφτά (έστω να δώσω τα μίσα, αφού τα άλλα μισά θα τα χώσει ο Αντρέας) δεν μου φαίνεται και πολύ καλή αυτή την περίοδο. Όπως και να 'χει το 2010 -αν τα φάρμακα που θα δώσουν στον ασθενή που όλοι λένε έχει κρίση την τελευταία περίοδο- θα είναι μάλλον μία hybrid χρονιά, εννοώντας πως μία Road μία Mountain. Ακούγεται καλό; Ιδέες από υποστηρικτές του κάθε στυλ έχουμε;