Επιτέλους άλλη μία βόλτα!

Είχαμε καιρό να βγούμε στο βουνό και το ομολογώ χτες που ανεβήκαμε το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! Πήγαμε από την κλασσική διαδρομή που πάμε όλο αυτό τον καιρό κι αυτό γιατί είχαμε και υποχρεώσεις μετά το απόγευμα.

Στην είσοδο στο βουνό στο ασφαλτοστρομένο δρόμο (ακριβώς στην έξοδο στην Κατεχάκη) εκεί που βρίσκεται το σπιτάκι των εθελοντών ήταν άνθρωποι της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας Υμηττού και μάζευαν υπογραφές. Έτσι πήγα μαζί με τον Αντρέα και βάλαμε τη τζίφρα μας. Πιστεύω να μαζέψουμε αρκετές και να μπορέσουμε να σταματήσουμε τις προθέσεις της Κυβέρνησης να τον κάνουν "πάρκο" τον Υμηττό.

Τέλος πάντων, ανεβήκαμε μέχρι τον μεγάλο πυροσβεστικό δρόμο και πήγαμε μετά προς την Μονή Καισαριανής. Πήραμε κάτι φωτογραφίες και video στη διαδικάσια και εδώ θα σας δείξω λίγα από αυτά ου τραβήξαμε. Ένοιωθα πάλι ότι είμαι στο στοιχείο μου. Το μόνο κακό ήταν που ανέβηκα στο ποδήλατο του Αντρέα (TREK Fuel EX 8), αφού του έφτιαξε την πίεση στην πίσω ανάρτηση και αυτή τη φορά κατάλαβα τη πάει να πει FS.

Είναι κάτι το τελείως διαφορετικό και σε κάνει να μην θες να ανεβείς από τη σέλα! Ωραία πράγματα, βέβαια το έκανε και ο Αντρέας λίγο πιο XC το ποδήλατο αλλάζωντας τον λαιμό να βλέπει προς τα κάτω με αποτέλεσμα να νομίζω ότι ήμουν πάνω στο δικό μου ποδήλατο (Scott Scale 70) αλλά με πίσω ανάρτηση.

Ο καιρός καλυτερεύει και έτσι θα βγαίνουμε πιο πολύ έξω... Μεχρί την επόμενη, εις το επανιδείν!