Αξεσουάρ για κάθε κατάσταση

Το ποδήλατο δεν είναι καθόλου διαφορετικό από το να αγοράζεις μία μοτοσυκλέτα, ένα αυτοκίνητο, ή ακόμη και από ένα Η/Υ. Το αγοράζεις αλλά μετά από λίγο καταλαβαίνεις πως πρέπει να πάρεις κάποια επιπλέον αξεσουάρ. Άλλα για να το κάνεις πιο όμορφο, άλλα (που είναι και απαραίτητα) για την ασφάλεια σου και άλλα για την ευκολία σου.

Εκεί λοιπόν μπαίνουν (μιας και μιλάμε για ποδήλατο) οι αντιανεμικές μπλούζες —μακρυμάνικες/κοντομάνικες—, τα σορτσάκια, τα ειδικά παπούτσια που κλειδώνουν, τα ακρόμπαρα για να βοηθούν στις ανηφόρες και στη δική μου περίπτωση τα δισκόφρενα, καθώς δεν είχε το ποδήλατο πάνω του.

Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε τι πήρα, έτσι για να ζηλέψετε, να πάτε να πάρετε και 'σεις κάτι αντίστοιχο και μετά να πλακωνόμαστε ποιος έχει τα καλύτερα αξεσουάρ κτλ. Θα μου πείς, το παίζεις μούρη. Σου απαντάω πως ναι, όλοι κάνουμε μούρη, λίγο ή πολύ.

Τα περισσότερα τα πήρα από το ChainReactionCycles και έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια γι' αυτούς, αρκεί να έχετε PayPal να τους πληρώσετε, καθώς έχουν αναφερθεί στην Αγγλία αρκετές απάτες σε ηλεκτρονικές αγορές με πιστωτική κάρτα. Το συγκεκριμένο κατάστημα όμως είναι από τα μεγαλύτερα της Αγγλίας και δε νομίζω να έχετε πρόβλημα. Όμως καλύτερα ασφαλής, παρά δαρμένος έτσι;

Richey WCS 7075 Γυαλιά BBB Cruiser Μαύρα Μακρυμάνικη Μπλούζα Polaris
Ακρόμπαρα Richey WCS 7075 Γυαλιά BBB Cruiser Μαύρα Μακρυμάνικη Μπλούζα Polaris

Ακόμη καλή περίπτωση είναι και το eBay, όμως να κάνετε αγορές μόνο από πωλητές που έχουν πολύ καλό και μεγάλο Feedback. Από εκεί πήρα τα δισκόφρενα Hayes Stroker Ryde 160mm (μπρος/πίσω) σε τιμή τουλάχιστον 50€ χαμηλώτερη. Το μόνο καλό είναι πως eBay δεν υπάρχει περίπτωση να σου κλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής, αφού με PayPal γίνονται όλα. Αλλά και εδώ ισχύει το παραπάνω σχόλιο:

καλύτερα ασφαλής, παρά δαρμένος

Ορίστε και δύο φωτογραφίες από τα δισκόφρενα λοιπόν: