Έλα και μεγαλώνει η παρέα

Αυτή την Κυριακή μεγάλωσε η ομάδα και γίναμε πλέον 4. Ήρθε ο Αντρέας με το GT του, μαζί με τον Γιώργο (τα μετέφεραν τα ποδήλατα σε μία πολύ ωραία σχάρα που κάθεται στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου) και για πρώτη φορά μπορώ να πω τα πήγε περίφημα στα μονοπάτια του Υμηττού.

Βέβαια δεν πήγαμε από τα πολύ κακοτράχαλα και δύσβατα μονομπάτια για αυτό το λόγο αλλά και βέβαια λόγω του ότι και εμείς το Σάββατο το βράδυ είχαμε κρεπαλιάσει και δεν είμασταν για πολλά πολλά.

Όπως και να 'χει ακόμη μια φορά κάναμε ρεσιτάλ στη βόλτα έδειξα την "άπειρη" προπονητική μου εμπειρία από τις μέρες μου στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας της Γαλλίας (γιατί πάντα είμαι μετριόφρων και καθόλου ψεύτης) και πηραμε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο.

Εγώ μ’αυτό το ποδήλατο δε πάω πουθενά! Ξεκούραση και πάμε πάλι…Μην ανυσηχείς δε θα ρίξει το ποδήλατο στο κεφάλι σου…Έτσι χορεύεται το τανγκό με ποδήλατο

Επίσης για άλλη μία φορά ήταν αρκετοί ποδηλάτες εκτός από 'μας επάνω και είχε γενικότερα πολύ κόσμο, αλλά πάλι ήταν Κυριακή οπότε τότε όλοι βγαίνουν για βόλτα. Το θέμα που προκύπτει είναι ότι πρέπει να πάμε και σε άλλο βουνό για να δούμε και άλλα υπέροχα μονοπάτια. Λόγω όμως του ότι δεν έχουμε εμείς ακόμη σχάρα ποδηλάτου για αυτοκίνητο θα το συνεχίσουμε Υμηττό και βλέπουμε!

Ακόμη ένα βίντεο με τους ανερχόμενους Ολυμπιονίκες της ορεινής ποδηλασίας