Πρώτη επίσημη βόλτα του 2011

Υμηττός Μάρτιος 2011

Για το 2011 σήμερα ήταν η επετειακή μας βόλτα! Έχω καιρό να γράψω και αυτό γιατί έχω καιρό να πάω βουνό με το ποδήλατο. Πολλές σκέψεις μου περνούν από το μυαλό όσον αφορά την πλήρη αφλογιστία για το τελευταίο τρίμηνο. Λόγω εργασίας να πεις; Λόγω βαρεμάρας να πεις; Ότι και να 'ναι σήμερα το χάρηκα πάρα πολύ και θυμήθηκα γιατί κάναμε τόσο πολύ ποδήλατο το 2008 και το  2009.

Το βουνό (Υμηττός) ήταν υπέροχο. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και το γεγονός ότι την Δευτέρα το βράδυ προς ξημερώματα Τρίτης είχε χιονίσει και υπήρχε χιόνι ακόμη και σήμερα πάνω στο βουνό! Λάσπες παντού, πράγμα που σε έκανε να περνάς από πάνω και να γίνεσαι σύσκατος. Χιόνι στην άκρη του μονοπατιού που σου έφτιαχνε ακόμη περισσότερο τη διάθεση και ακόμη τόσα άλλα που μας έκαναν να γουστάρουμε ακόμη περισσότερο.

Το μόνο που μας χάλασε (τουλάχιστον στην αρχή της βόλτας), ήταν ότι αφού τα πλύναμε το προηγούμενο Σάββατο τα ποδήλατα μάλλον έπεσε λιπαντικό στο πίσω δίσκο του ποδηλάτου του Αντρέα με αποτέλεσμα το φρενάρισμα να είναι τραγικό μέχρι να στρώσει από το πάτημα. Αλλά μόλις έστρωσε συνέβησαν τα παραπάνω. Όπως και να 'χει σίγουρα θα ξαναβγούμε σύντομα, ώστε να θυμηθούμε και πάλι τι πάει να πει ποδήλατο μέσα στη φύση...

Μέχρι τότε εις το επανιδείν!