Μας την έκανε τη γκέλα ο καιρός στη ποδηλατοπορεία

Ποδηλατοπορεία 2009

Ποδηλατοπορεία 2009

Το Σάββατο που μας πέρασε (19 Σεπτεμβρίου 2009) διοργανώθηκε για άλλη μία φορά η πανελλήνια ποδηλατοπορεία με αφορμή την πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο (22 Σεπτεμβρίου).

Όμως ο καιρός μας τα χάλασε και ο κόσμος όπως ήταν αναμενόμενο δεν ήταν πολύς. Δε πειράζει όμως, καθώς και πάλι το μήνυμα πέρασε ακόμη και με βροχή και χιόνι εμείς θα είμαστε εδώ, ώστε κάποια μέρα να γίνουν επιτέλους εφικτές όλες οι εξαγγελίες για ποδηλατόπδρομους, πρόσαβαση στο μετρό και δεκάδες άλλες κινήσεις για την διευκόλυνση αλλά και την προβολή του ποδηλάτου ως ένα άλλο μέσο μετακίνησης στην μποτιλιαρισμένη πόλη!

Η σκούφια μου δυστυχώς δεν τα κατάφερε να παραβρίσκεται καθώς από την Παρασκευή το βράδυ ήμουν με ψύξη στη πλάτη (που ακόμη με ενοχλεί και δεν έχω στρώσει έως και σήμερα), με αποτέλεσμα ούτε να μπορώ να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Πόσο μάλλον να κάνω πετάλι...

Όπως και να 'χει για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να ανατρέξουν στο Photobucket που έχει κάνει κάποιος συν-ποδηλάτης upload μεγάλη συλλογή φωτογραφιών!