Τα μπάνια του λαού! Καλοκαιράκι έρχεται.

Και η γκόμενα το κέντρο της προσοχής!Πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο και τελικά δε πήγαμε για μπάνιο... Ήταν να την κάνουμε την Κυριακή για κάπου στα περίχωρα της Ανατολικής Αττικής αλλά δεν έκατσε!

Έχουν σιγά σιγά αρχίσει όλοι να το σκέφτονται και πολλοί από αυτούς να το κάνουν το μπάνιο τους. Είδα πολλούς στις παραλίες και μάλλον από το ΣουΚού που μας έρχεται θα γίνει ο πανικός ο ίδιος! Παραλιακή μπλοκαρισμένη. Το ίδιο και η Βουλιαγμένης... Όσο για Μαραθώνος, κάτι θα πηγαίνει και θα έρχεται.

Μ' αυτά και μ' αυτά πήγαμε μία βόλτα με τον Αντρέα το Σάββατο και κατεβήκαμε από το μονοπάτι του Πύργου. Αυτό που είχαμε ανέβει και είχατε δει ένα μικρό βίντεο με μένα να λέω πως είναι γαμώ τα μονοπάτια για να το κατέβουμε; Ε, έτσι είναι αλλά δύσκολο και κακοτράχαλο τελικά, αν και στο τέλος είναι σούπερ!

Φωτογραφίες θα δείτε σε λίγες ώρες, όμως μ' αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Καλοκαίρι έρχεται και διακοπές μπαίνουν στο μυαλό μου, όπως και σε εσάς φαντάζομαι!

Φέτος λέω να επισκευθώ για άλλη μία φορά τα πάτρια εδάφη της Σίφνου και λόγω του ότι φέτος λένε ότι θα βουλιάξει το νησί από κόσμο τον Αύγουστο, προβλέπεται να βοηθήσω κι έγω λίγο στη διάσωση των διάφορων κυριών που θα το έχουν ανάγκη. Πιώματα, b(itch)each parties και όλα τα καλά του καλοκαιριού. Δεν είστε τουρίστας του Αυγούστου; Δεν σας αρέσει ο πανικός που γίνεται τότε; Αλλάξτε σελίδα γρήγορα!