Ποδηλατοπορεία 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ήρθε ο καιρός για την καθιερωμένη "Πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο" και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε όλες τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα γεμίσουν με αυτοκίνητα κι όχι με ποδήλατα όπως πρέπει!

Έλα μου όμως που τα παιδιά στο ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ.gr διοργανώνουν για μία ακόμη φορά ποδηλατοπορεία στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων!

Car Free Day

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Στοίχημα; Μα φυσικά για μία φορά στα χρονικά της Ελληνικής αυτοκίνησης να καταφέρουμε να αφήσουμε για λίγες ώρες το αυτοκίνητο μας / τη μηχανή μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους, με οτιδήποτε οικολογικό μέσο μας κάνει κέφι, είτε είναι ποδήλατο, καρότσι, ηλεκτρικό όχημα κτλ.

Εγώ πάντως θα είμαι σίγουρα εκεί! Για όποιον άλλο θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί άνετα να μπει στη φόρμα επικοινωνίας να γράψει το μήνυμα του και να συναντηθούμε για να έχουμε και παρέα βρε παιδί μου! Είμαι Ζωγράφου και απ' ότι ξέρω υπάρχει συνάντηση στις 11:30 στην είσοδο του Πανεπιστημίου στην Ούλωφ Πάλμε. See you there!