Οι πρώτες διαδρομές του 2009

Κλασσικά στον Υμηττό, που αλλού; Εξάλλου για να πω την αλήθεια δεν τον αλλάζω με τίποτε. Είναι από τα μοναδικά βουνά που συνδιάζουν κάθε λογής έδαφος για το ποδήλατο, είτε είναι μαλακό, είτε πετρώδες και αυτό μόνο ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μπορεί να φέρει σε κάθε ποδηλάτη.

Ανεβήκαμε με τον Αντρέα και Σάββατο και Κυριακή και ο κόσμος που ήταν πάνω μας εξέπληξε! Δε μιλάω μόνο για ποδήλατα αλλά και απλούς περιπατητές.

Η διαδρομή σχεδόν κλασσική κι αυτή, όμως αυτή τη φορά από ένα παλιό γρήγορο και τεχνικό μονοπάτι που βγάζει στην μονή Καισαριανής. Είχαμε να το πάμε καιρό και σε συνάρτηση με το λασπωμένο σχετικά terrain ήταν ιδανικό να το περάσουμε και τις 2 μέρες, ιδιαίτερα την Κυριακή.

Δεν ήταν δυνατόν βέβαια να πάμε εκεί χωρίς να πάρουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και video, για να επιδείξουμε ακόμη μία φορά τους εαυτούς μας και τα ποδήλατα μας (αυτή η ματαιοδοξία θα μας φάει όλους) . Στη διάρκεια παραγωγής ενώς από τα video έφαγα και μία σούπα/τάπα/αγόρασα οικόπεδο γιατί κρατούσα την κάμερα με το δεξί και φρέναρα με το αριστερό (που όλοι ξέρουμε ότι το μπροστά φρένο είναι αριστερά στο 90% των ποδηλάτων), προκαλώντας την τύχη μου. Δε πειράζει παράπλευρες απώλειες είναι αυτά. Απολάυστε τώρα τα video από ένα ωραίο σημείο που στηθήκαμε!