Νέο απόκτημα και παρουσίαση

Σύντομα κοντά σας!

Σύντομα κοντά σας!

Να τελικά που ήρθε η ώρα της παρουσίασης του νέου αποκτήματος του Ανδρέα. Πλέον δε μπορεί να το αναβάλει, καθώς πια έχει πάνω του τα περιφερειακά  που ήθελε να έχει και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να το έχει! Πλημένο μετά από λάσπες και χώμα θα βγεί για μία βόλτα μαζί με τον κάτοχο του...

Αυτό το Σάββατο θα ανεβούμε στον Υμηττό για μία χαλαρή βολτούλα γύρω στα 20-25 χλμ. για να πάρουμε φωτογραφίες ακριβώς στο φυσικό του περιβάλλον! Με υπόβαθρο την ωραία αλάνα της Μονής Καισαριανής και με την χάρη που θα μας κάνει ο καιρός να έχει ήλιο, ώστε να μην αναγκαστούμε να κουβαλάμε στα back packs τον φωτισμό του studio, με τους προβολείς, τα φλας κι όλα αυτά που κάνουν ένα σωστό φωτορεπορτάζ, είμαστε σίγουροι πως θα δείτε ένα άξιο αποτέλεσμα που μόνο ένα National Geographic θα μπορούσε να κάνει καλύτερα και μόνο οι Mythbusters θα κατάφερναν να σπάσουν έναν τέτοιο μύθο που θα δημιουργηθεί μετά από αυτή την παρουσίαση!

Μείνετε κολλημένοι στις οθόνες των υπολογιστών σας λοιπόν (κολλημένοι είπα, όχι να σας τρέχουν και τα σάλια), εξάλλου δύο μέρες έμειναν... Πάλι καλά που δεν έβαλα και αντίστροφη μέτρηση όπως τότε είχε βάλει ο δήμος της Αθήνας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.