Λείαν συντόμως, κλειστόν λόγω καλοκαιριού!

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω και αυτό λόγω του ότι όπως καταλαβαίνετε έσφιξαν οι ζέστες και το ΣουΚού αντί να πηγαίνουμε για ποδηλατάκι πάμε για μπάνια! Μην ανησυχείτε όμως γιατί και εκεί κάνουμε θαλάσσιο ποδήλατο... Παντού όπου και να πάω βρίσκω ένα ποδήλατο.

Λόγω του ότι βέβαια δεν πήγαμε στο βουνό αυτό τον καιρό, βρήκα την ευκαιρία και πήγα στη δουλειά μου με το ποδηλατάκι. Είναι στον Άλιμο και από Ζωγράφου το κοντέρ το μέτρησε σε 11,7 χιλιόμετρα. Άρα πήγαινε, έλα είναι 23,4 χιλιόμετρα. Αρκετά καλά έτσι; Δεν είναι καθόλου κουραστικό, για όσους βιαστούν να πουν μα καλά δεν τα έφτυσες; Με μία μέση ωριαία ταχύτητα της τάξης των 20 χιλιομέτρων αυτή η διαδρομή βγαίνει σε 35 λεπτά. Δηλαδή 5 λεπτά αργότερα από το να έρθω με το αμάξι μου και 25 λεπτά πιο γρήγορα από το να έρθω με λεωφορείο!

Εκτός από 'μένα βέβαια είναι και άλλοι που το κάνουν αυτό και έχει αρχίσει να γεμίζει ο δρόμος από ποδηλάτες - γουστάρω!

Στο θέμα μας τώρα, αγόρασα ήδη τα αυτοκόλητα για την Rock Shox Rebal SL (που λέω να πάρω κάποια στιγμή) και αργότερα όταν θα την πάρω θα πέσει το βάψιμο και από μαύρο ματ θα γίνει άσπρο γκλος σε χρόνο dt. Τα αυτοκόλητα είναι μαύρα και θα ταιριάζουν απόλυτα με το ποδηλατάκι! Έτσι, έτσι λέμε...