Καιρό έχουμε να τα πούμε

Το ξέρω τις τελευταίες μέρες δεν έγραψα κάτι καινούργιο. Έχω δικαιολογία όμως και καλή μάλιστα! Καταρχήν είχαμε απίστευτη δουλειά στο γραφείο με αποτέλεσμα να μην έχω τον απαιτούμενο χρόνο να γράψω και ναι το παραδέχομαι τα πιο πολλά άρθρα τα γράφω από το γραφείο γιατί είμαι πιο πολύ ώρα πάνω από το PC και έχω κάνα μισάωρο να τα γράψω.

Κατα δεύτερον τώρα τελευταία έφτιαξα ένα λογαριασμό στο facebook και άρχισα την κοινωνική δικτύωση όπως εκατομύρια κόσμος. Δηλαδή τόσοι πολλοί το χρησιμοποιούν γιατί εγώ να μείνω στην απέξω; Ήθελα να μπω και στους φίλους της Εύας Καϊλή αλλά το πιάσε το όριο των 5.000 φίλων και τι βύσμα να βάλεις τι hack κάνεις τίποτε δε γίνεται και τελικά ο σκοπός της ζωής μου να είμαι στους φίλους της Εύας δεν πραγματοποιήθηκε 🙁 (τίνει να γίνει αστικός μύθος πως αυτή ήταν η πρώτη που έφτασε το όριο των 5.000 φίλων στο facebook)!

Εκεί άρχισα να βάζω φίλους γνωστούς και άγνωστες γυναίκες που μου έλεγε μπορεί να τις ξέρω. Λέω, τις ξέρω δεν τις ξέρω, αυτές πάντως θα με μάθουν!

Έβαλα και μέχρι στιγμής τα δύο πιο καυτά παιχνίδια που κυκλοφορούν στην κοινώτητα του site, το Who Has The Biggest Brain που τεστάρει τις ικανότητες που έχετε στην αριθμιτική, στη μνημόνευση, στη λύση παζλ και στη λογική σκέψη. Όπως καταλαβαίνετε το έχω φτάσει σε απίστευτα επίπεδα καθώς το (Ράδι)IQ μου είναι -135 και τους έχω κάψει όλους!

Το άλλο ωραίο παιχνιδάκι είναι το Traveler IQ Challenge που σ' αυτό πρέπει στις ερωτήσεις που σου κάνει για το που είναι κάποια χώρα, πόλη, διάσημο μνημείο, διάσημο μέρος, κτλ. να κλικάρεις στο χάρτη και όσο πιο κοντά πέσεις τόσο καλύτερα για 'σένα! Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, γιατί ο χάρτης είναι μικρός και γιατί θα εκπλαγείτε από το πόσο δε γνωρίζετε που βρίσκονται κάποια μέρη στη γη και κάποια άλλα που αλλού νομίζατε και τελικά αλλού πέφτουν!

Για να μην μακρυγορώ και κουράζω τον κόσμο και για όσους τελικά φτάσουν μέχρι εδώ, τότε να ξέρετε πως αυτό το Σ/Κ θα τεστάρουμε τα νέα hydration packs και αν είμαι τυχερός θα βάλω και τα SPD πετάλια να δω πόσες τάπες θα φάω...