Ήρθε το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι, παραλία, ποδήλατο!

Καλοκαίρι, παραλία, ποδήλατο!

Μπήκε το καλοκαίρι λοιπόν και τα Σαββατοκύριακα που κάναμε βόλτες με το ποδήλατο αντικαταστάθηκαν με μπάνιο στην παραλία! Φυσικό επόμενο είναι, αν όμως μπορούσαμε να πάμε με το ποδήλατο ακόμα καλύτερα, όμως ζώντας στην Αθήνα για να πας σε μία καλή παραλία με το ποδήλατο η οποία δε θα είναι βρόμικη πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα, πάρα πολλά!

Η μόνη λύση είναι να πάρεις το ποδηλατάκι τη μέρα που έχεις κανονίσει για διακοπές και στο νησί, ή την περιοχή που θα είσαι να μετακινείσαι μ' αυτό! Καιρό το λέμε, αλλά δύσκολο να το κάνεις, καθώς στο καράβι που είναι όλα πήχτρα, εγώ προσωπικά φοβάμαι μην κάνουν τα ποδήλατα πάνω στη σχάρα ακορντεόν και γεμάτα γρατσουνιές.

Όπως και να 'χει, ωραία φάση να είσαι με το ποδηλατάκι σου και να πηγαινοέρχεσαι στην παραλία μ΄αυτό. Γι' αυτό κι όποιος το μπορεί να το κάνει, δε ξέρει τι χάνει!

Μ' αυτά και μ' αυτά, τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι τα post στο Blog θα αραιώσουν, αν και μέσω της σελίδας μας στο Facebook θα υπάρχει ίσως πιο συχνή επικοινωνία.

Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι λοιπόν, καλά μπάνια, με υγεία και καλά ποδηλατικά καλοκαιρινά χιλιόμετρα για όποιον αποφασίσει να πάρει το δίκυκλο φίλο του μαζί!