Athens Bike Festival 2012

Athens Bike Festival 2012

Σήμερα το απόγευμα στις 6 λοιπόν ξεκινά το Athens Bike Festival κι από τις πληροφορίες μου πρέπει να έχει αρκετό πράμα φέτος.

Βέβαια σ' αυτό έχει να  κάνει και το γεγονός πως πολύ περισσότερος κόσμος πλέον χρησιμοποιεί το ποδήλατο για την καθημερινή του μετακίνηση, εκτός από εμάς που πάμε βουνό (λέμε τώρα), αλλά και στη δουλειά μας μ' αυτό (εδώ κι αν πηγαίνει το "λέμε τώρα"!)...

Ενδιαφέρον επίσης θα έχει και το γεγονός οτι φέτος θα είναι ο Hans Rey, ο οποίος έχει κάνει διάφορα τρελά με το mountain του και παραθέτω ένα μικρό κειμενάκι από το Athens Bike Festival εδώ:

O Hans Rey είναι πρωτοπόρος στο Trials and Extreme Mountain Biking και έχει επανειλημμένα ανακηρυχτεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Hans έχτισε τη φήμη του μέσα από τα μοναδικά mountain bike trials shows και τις αξεπέραστες περιπέτειές του. Με το παρατσούκλι “No way” Rey να τον ακολουθεί, έχει παρουσιάσει τις ικανότητές του σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ο Hans έγινε γνωστός κάνοντας ένα άλμα πάνω από ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο 405 στο Λος Άντζελες, χορεύοντας με το ποδήλατό του στα ηφαίστεια της Χαβάης, κάνοντας bunjee jumps κάτω από το νερό ή οργανώνοντας την περιπέτεια στο Μάτσου Πίτσου. Οι απίστευτες περιπέτειές του έγιναν το αντικείμενο μιας σειράς video και του εξασφάλισαν παρουσία σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Επίσης θα δούμε πολλά νέα ποδήλατα από τα διάφορα καταστήματα αλλά και τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, όπως και αξεσουάρ , αναταλλακτικά κι οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με το ποδήλατο. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι διάφορες επιλογές που αφορούν το ηλεκτρικό ποδήλατο!

Εμείς θα είμαστε εκεί το Σάββατο καθώς σήμερα η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 6 μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.