Ανατολικοί Ποδηλάτες

Τώρα τελευταία διαβάζοντας καθημερινά τον ιστόπο των ΠΟΔΗΛΑΤισσΩΝ έχω βρει το ακόλουθο ιστολόγιο (blog) AnatolikoiPodilates, το οποίο έχει να κάνει με όλους τους δημότες του δήμου Ζωγράφου όσον αφορά το ποδήλατο. Τα παιδιά οργανώνουν σχεδόν κάθε Κυριακή μία βολτίτσα προς Παπάγου και Χολαργό μεριά και μερικές φορές και προς παραλία (τώρα που θα καλυτερεύει κι ο καιρός κιόλας).

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να πάω κάποια φορά κι αυτό γιατί ξεσκιζόμαστε στον Υμηττό εκείνη την ώρα με τα mountain, πράγμα που προτιμώ με 1000, απλά μία φορά θα πάω κι εγώ να δω τι παίζει γενικότερα έτσι για να γελάσουμε με τα παιδιά εκεί... Νομίζω τότε που κατεβήκαμε για τη διαμαρτυρία πρέπει να είχα συναντηθεί με κάποια από τα παιδιά της παρέας όμως δε θυμάμαι ονόματα κτλ.

Όπως και να 'χει όποιος άλλος ψάχνεται από την ευρύτερη περιοχή για βολτίστα και παρέα τις Κυριακές και δεν θέλει να πάει βουνό να φάει χώμα, λάσπη και νερό (μα καλά γιατί δε θες; χάνεις πολλά πίστεψε με), είναι η καλύτερη πρόταση που έχω να κάνω.