Κατηγορία Γενικά

Κι όμως ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη επιστροφή!

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που γράψαμε το τελευταίο μας άρθρο. Από τότε άλλοι παντρεύτηκαν, κι άλλων άλλαξε η ζωή τους. Αυτοί που παντρεύτηκαν, έκαναν παιδιά και ούτω καθεξής. Όπως καταλαβαίνετε μεγαλώσαμε, κάποιοι είμαστε οικογενειάρχες πια, με παιδιά / σκυλιά / γατιά (εντάξει το σκυλιά/γατιά μπορεί να μην ισχύει ακόμη), με αποτέλεσμα να μείνουμε αρκετό καιρό εκτός ποδηλάτων!

Να μην ξεχάσω, είχαμε και τραυματισμό στο μηνίσκο πρόσφατα, που όπως καταλαβαίνουμε για να θεραπευθεί θέλει ...

Περισσότερα

Ποδήλατα παντού, χαμός, καλό πράγμα!

Ανεβαίνουν τώρα τελευταία πολύ τα ποδήλατα... Υπάρχουν αρκετά στο δρόμο στην πόλη της Αθήνας. Υπάρχουν αρκετοί πλέον και στα βουνά. Στο car.gr ας πούμε, όλο και ανεβαίνουν οι αγγελίες για τα ποδήλατα. Τη στιγμή αυτή που γράφω αυτό το άρθρο πωλούνται ήδη 6.200 ποδήλατα. Κι εμείς ακόμη περιμένουμε να βρούμε τα κλεμμένα μας ποδήλατα. Χαχαχα.

Τέλος πάντων, ωραίο πράγμα να βλέπεις ο κόσμος να το έχει βάλει στην καθημερινότητα του...

Περισσότερα

Καλό καλοκαίρι…

Ήρθε αυτή η ριμάδα η μέρα που θα πρέπει να κλείσουμε λόγω διακοπών... Ούτως ή άλλως εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατήσει τα posts και το blog στη μοίρα του καθώς από ποδήλατο πάπαλα.

Όμως από Σεπτέμβρη λέω να πάρω κάνα τίμιο ποδηλατάκι να κάνω τη δουλειά μου, γιατί το βουνό ΔΕΝ το αφήνω με τίποτε λέμε!

Μέχρι τότε πάντως καλό καλοκαίρι σε όλους, πολλά μπάνια και να γυρίσουμε με υγεία και αρκετή ενέργεια για νέες βόλτες με τη ποδηλατάρες μας (όσοι έχουν τουλάχιστον) :)...

Περισσότερα

Lily το σκυλί downhill

Έρχεται το καλοκαίρι κι όλο και πιο πολύ το ρίχνουμε στη πλάκα.. Ε, λοιπόν πρόσφατα έπεσα πάνω σ' αυτό το video. Πρόκειται για την Lily. Το πιο γνωστό σκυλί των μονοπατιών στην Αμερική!

Στο συγκεκριμένο video προφανώς τα παιδιά έχουν εμπειρία καθώς οι γωνίες είναι πολύ καλές, και δείχνει επαγγελματικό.

Όπως και να 'χει η Lily κατεβαίνει πάντα μαζί με το αφεντικό, και απ' ότι φαίνεται το ευχαριστιέται ατελείωτα!!!

Περισσότερα

Όσον αφορά τα κλεμμένα ποδήλατα

Άκρη δεν έχουμε βγάλει ακόμη, είναι νωρίς βέβαια, αλλά είπα ούτως ή άλλως από τεχνολογία σκαμπάζουμε. Είπα να φτιάξω μία σελίδα αποκλειστικά γι' αυτό το θέμα, με τα κλεμμένα μας ποδήλατα.

Είναι το www.trekbikestolen.com, ώστε για όποιον βρει κάτι να μας ειδοποιήσει, ή αν δει κάτι που μοιάζει, ή απλά σχόλια συμπαράστασης -ότι θέλετε- καλό θα είναι να γίνονται πλέον εκεί.

Εδώ όπως πάντα θα είναι το blog για τις μελλοντικές μας βόλτες με τα ανακτημένα ποδήλατα (ναι καλά), ή με τα νέα όταν και αν πάρουμε, όπως και με διά...

Περισσότερα

Δυστυχώς μας έκλεψαν τα ποδήλατα…

Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτή την ανακοίνωση. Δυστυχώς γίναμε κι εμείς σήμερα (9 Απριλίου 2014) θύματα κλοπής. Τα ποδηλατάκια μας κάνανε φτερά. Η όλη δουλειά πρέπει να έγινε χθες το βράδυ, και να τα έκλεψαν με αναβατόριο, ή κάποιο άλλο τρόπο. Αυτό γιατί τα ποδήλατα βρίσκονταν στο μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο, και στο σπίτι δεν έγινε καμία παραβίαση απ' ότι είδαμε. Ούτε πόρτες είχαν παραβιαστεί ούτε παράθυρα, τίποτε.

P1000068

Trek Fuel EX8

Trek Fuel EX 5

Trek Fuel EX5

Κά...

Περισσότερα

Περίοδος ξηρασίας…

Ε, ρε βαρεμάρα...

Ε, ρε βαρεμάρα...

Μας έχει πιάσει (όπως κάθε χρόνο) μία περίοδο ξηρασίας όσον αφορά το ποδήλατο. Πραγματικά έχουμε να βγούμε από τον Οκτώβριο. Να φανταστείτε το άρθρο με τη βόλτα μας το Σάββατο το Οκτωβρίου ήταν η τελευταία μας στο βουνό κι από τότε έχουμε πέσει σε λήθαργο.

Δε ξέρω για 'σας ρε παίδες, αλλά θέλω κάτι να με παρακινήσει πάλι να ανέβω στο βουνό! Εντάξει, αυτές τις βροχερές μέρες του Νοεμβρίου είναι δύσκολα -ειδικά αυτό το ΣΚ μας ξέσκισε ο καιρός- και ίσως πρέπει να έχουμε υπομονή...

Περισσότερα

Ρεπορτάζ από Athens Bike Festival

Athens Bike Festival Bikes

Ξύλινο ποδήλατο!!!

Μετά τη δουλειά σήμερα πετάχτηκα στα εγκαίνια της φετινής έκθεσης Athens Bike Festival για να δω τι παίζει και φέτος.

Είδα αρκετά ποδήλατα, πολλές μάρκες αλλά και κάποιες που θα ήθελα να δω και δε μπόρεσα καθώς δεν είχαν ανοίξει ακόμη (Giant) και άλλες που ο εισαγωγέας επέλεξε -λόγω οικονομικής κρίσης όπως αναφέρει στο post αυτό- να μην κατέβουν (TREK - Cyclist). Γενικώς έχει μία ωραία ατμόσφαιρα και με την ευκαιρία πήρα αρκετές φωτογραφίες, τις οποίες θα παραθέσω πιο κάτω μαζί με όποια σχόλια μπορεί να τις συνοδεύουν.

Επίσης ήταν και κάτι παλικάρια από Γερμανία νομίζω που έκαναν διάφορα αλματάκια πολύ εντυπωσιακά. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από εκεί, μαζί με ένα video.

Τελειώνοντας, λέω να πεταχτώ και τις επόμενες μέρες σε πιο χαλαρό ρυθμό, ώστε να δω την έκθεση σε όλο της το μεγαλείο. Προς στιγμήν απολαύστε φωτογραφικό οδοιπορικό στα περίπτερα...

Περισσότερα

Athens Bike Festival 2013

Athens Bike Festival 2013

Athens Bike Festival 2013

Από αυτή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου αρχίζει το καθιερωμένο πλέον Bike Festival, με πολλά νέα στο χώρο του ποδηλάτου και στην εναλλακτική μετακίνηση γενικότερα.

Από νέα ποδήλατα και νέα καλούδια για τις κυρίες μας (GoPro, κτλ.) μέχρι και περίπτερα με ολόκληρες ομάδες ποδηλασίας (SP Tableware), η έκθεση προβλέπεται ενθουσιώδης!

Θα υπάρχουν επίσης πολλά events όπως το Pumptrack Challenge, το οποίο εξηγεί το ίδιο το Bike Fest:...

Περισσότερα

Eurobike 2013

Eurobike 2013

Eurobike 2013

Σήμερα ξεκινά η έκθεση της Eurobike στην περιοχή Friedrichshafen της Γερμανίας Μέχρι τις 31 Αυγούστου και απ' ότι διαβάζω θα έχει πολλά νέα ποδήλατα και εξοπλισμούς, όπως και νέες τεχνολογίες. Περιληπτικά να πω πως η Focus θα παρουσιάσει το SAM, ένα Enduro ποδήλατο για τρέλες, θα δούμε recumbent με μπρος πίσω ανάρτηση και γενικά πολλά άλλα καλούδια!

Όποιος έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει μέχρι εκεί είναι τυχερός, όπως βέβαια και οι Έλληνες που είναι ήδη Γερμανία...

Περισσότερα