Τα της Ποδηλατοπορείας

Ποδηλατοπορεία 2010

Αυτή η ποδηλατοπορεία θα μείνει ως αυτή με τη μεγαλύτερη προσέλευση μέχρι στιγμής και γι' αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος! Στους Ανατολικούς που είχαμε συνάντηση κατά τις 11:15 (στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης επί της Ούλοφ Πάλμε) να φανταστείτε είμασταν ήδη γύρω στα 150-200 άτομα.

Πάντως και φέτος η ποδηλατοπορεία είχε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα από τον κόσμο που είδα εγώ σίγουρα θα είμασταν γύρω στους 8.000 με 9.000 ποδηλάτες! Να φανταστείτε όταν κάποιοι ήταν στην Πατησίων και Αλεξάνδρας κάποιοι έφταναν ήδη στη Σταδίου!

Τα συνθήματα ήταν ποικιλόμορφα και αναμενόμενα όμως λόγω και της εποχής όταν φτάσαμε έξω από τη Βουλή αρχίσανε τα "κλέφτες" ρυθμικά και μπορώ να πω πως πολύ το ευχαριστήθηκα. Όλοι μας εκφράσαμε το τι νοιώθουν όλοι οι Έλληνες γι' αυτούς που μας κυβερνάνε.

Τέλος πάντων, η πορεία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πάλι καλά που δεν ήταν ο Γιωργάκης Παπανδρέου (Λαπτοπάκιας Μαμάκιας) όπως είχε υποσχεθεί στη Ποδηλατοπορεία της προηγούμενης χρονιάς, γιατί θα άκουγε τα εξαμάξια και θα 'χαμε δίκιο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία gallery με φωτογραφίες, όπως και τα video που τράβηξα συνδυασμένα σε ένα...