Η πρώτη βόλτα του 2013

Ε ρε γλέντια!

Ε ρε γλέντια!

Σήμερα (12/1/2013) βγήκαμε για την πρώτη μας βόλτα του 2013... Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα καθώς και πολύ κόσμο είδαμε να κάνει ποδήλατο και πτώσεις είχαμε αλλά και ωραία άλματα από εμάς και άλλο κόσμο.

Γενικώς απ' ότι είδαμε από την αρχή της βόλτας είχε αρκετό κόσμο στο βουνό και για πρώτη φορά μετά από καιρό είδαμε να κάνουν προπόνηση μικρά παιδάκια στο mountain, μαζί με τον προπονητή τους φυσικά και ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντικό! Κάναμε την κλασσική μας βόλτα, πήραμε τις φωτογραφίες μας και στο τέλος κάναμε τα αλματάκια μας, απ' τα οποία έφαγα και μία τρελή σαβούρα (αγόρασα ολόκληρο οικόπεδο λέμε), αλλά δεν το έβαλα κάτω ξανασηκώθηκα, άλλαξα ποδήλατο, γιατί το hardtail μου δεν με σήκωνε σ' αυτά τα άλματα, -για να μην πω ότι είμαι άχρηστος τα ρίχνω στο ποδήλατο χαχα- και ξανάκανα 2  - 3 ακόμη με επιτυχία αυτή τη φορά!


Η τούμπα που έφαγα...

Εκτός από 'μας, αλματάκια έκαναν και άλλα παλικάρια, με απόλυτη επιτυχία, όχι σαν κι 'μένα το μοσχάρι... Το όνομα τους Γιάννης και των δύο μαζί με τον φίλο τους τον Φώτη, ο οποίος σαν αρχάριος κι αυτός δεν έκανε πολλά, όμως τον καταλαβαίνω απόλυτα (συν του ότι είχε και hardtail κι αυτός), καθώς ο αρχάριος πέφτει πιο εύκολα. Για θυμίστε μου για ποιον μιλάμε;

Τέλος πάντων, παρακάτω έχει αρκετές φωτογραφίες και video, όπως φυσικά και το video με την αγορά οικοπέδου από τον γράφοντα.


Αλματάκια στον Υμηττό!

Και τέλος μία μικρή συμβουλή για όσους θα κάνουν τα αλματάκια αυτά όπως κι εμείς εκεί στον Υμηττό... Επειδή είναι λίγο μεγάλα τα άλματα μην προσγειώνεστε υπό γωνία, έχετε φάει τούμπα κανονικότατα κι επίσης καλό θα ήταν να μην έχετε στρίψει το τιμόνι την ώρα που προσγειώνεστε γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σκάψει το χώμα και να πέσετε! Στο δικό μου άλμα λοιπόν συνέβησαν και τα δύο γι' αυτό πέταξα!