Βολτίτσα στο βουνό μας!

Υμηττός Δεκέμβριος 2012

Σήμερα μετά από αρκετές μέρες (λόγω δικής μου ασθένειας) είπαμε να ανεβούμε πάλι στο βουνό μας! Πιο άλλον, τον Υμηττό! Αρκετός κόσμος ρε παίδες και αυτό μας χαροποίησε πάρα πολύ!!! Βγάλαμε και φωτογραφίες έτσι για να λέμε ότι ανεβήκαμε και το ευχαριστηθήκαμε... Πήρε κι ο Αντρέας νέα ποδηλατικά παπούτσια της Northwave και τα τεστάραμε με πολύ καλά αποτελέσματα.

Μέσα σ' όλα φυσικά είναι και οι ανάγκες που έχουμε (κατούρημα, κόψιμο κτλ.) και όταν σε πιάνει κάτι τέτοιο, η φύση σου δίνεται απλόχερα. Έτσι κι εμείς δε χάσαμε καιρό και αφήσαμε τα διαπιστευτήρια μας, έτσι για να μαρκάρουμε την περιοχή μας βρε παιδί μου!

Επίσης ο καιρός αν και λίγο κρύος, εντάξει δε σου πέφτει και η μύτη όμως, ήταν καλός για ποδήλατο καθώς δεν ιδρώνεις πολύ και κατά ένα μαγικό τρόπο κομμάτια που άλλες φορές με πιο ήπιο καιρό είναι πιο δύσκολο να τα κάνεις, σήμερα με γύρω στους 13 με 16 βαθμούς που πρέπει να είχε το μεσημέρι ήταν απόλαυση λέμε...

Ορίστε πάντως το βίντεο με τα αίσχη που κάναμε και φυσικά αρκετές φωτογραφίες από ένα πεντάχρονο που νομίζει ότι είναι το Hulk!

Until next time όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι (σ' αυτό γελάμε)! Συνεχίστε να βολτάρετε και να το απολαμβάνετε, Au revoir!

Ενημέρωση: Σήμερα (16/12/2012) βρήκαμε νέα μονοπάτια που οδηγούν στο Βύρωνα κοντά στο στρατόπεδο και ήταν τέλεια!!! Τα πήγαμε περπατώντας, αλλά σκανάραμε να δούμε αν είναι εφικτό να πάνε τα ποδήλατα και πιστέψτε είναι καραεφικτό! Πολύ ωραία μονοπάτια που θα τα επισκεφθούμε από βδομάδας!