Ήρθε η άνοιξη! Καιρός για MTB!

Λίγο πριν τη σαβούρα

Την Κυριακή που μας πέρασε (28/2/2010) ανεβήκαμε για μία χαλαρή βόλτα στο βουνό μέχρι την Καλοπούλα και πραγματικά θυμηθήκαμε γιατί είναι μοναδική εποχή η άνοιξη. Σχεδόν σε όλα τα μονοπάτια που πάμε το πράσινο είναι διάχυτο και είναι πολύ όμορφο να κάνεις εκεί ποδήλατο! Σ' όλα αυτά εξαίρεση είναι η μικρή σαβούρα που έφαγα προσπαθώντας να κανω ισορροπία για να με πάρει ο Αντρέας φωτογραφία και τη χαρά μου βέβαια για την αγορά ακόμη ενός οικοπέδου στον Υμηττό!

Βέβαια την ίδια ιδέα μ' εμάς είχαν περιπατητές, MXάδες και άλλοι ποδηλάτες με αποτέλεσμα να γίνεται το έλα να δεις στο βουνό.

Ωραία εικόνα κι αυτή να βλέπεις οικογένειες που έχουν κάτσει στα διάσπαρτα παγκάκια της Καλοπούλας. Παρέες με ακόμη και 10 ανθρώπους να περπατάνε στο βουνό και όλοι γενικότερα να περνάνε καλά! Να πω την αλήθεια μου ένιωθα σαν εμείς με τα ποδήλατα να χαλάγαμε (για αυτούς πάντα) την εικόνα του βουνού γιατί αναγκάζονταν να κάνουν πέρα ώστε να περάσουμε.

Τώρα αν εμείς τους χαλάγαμε λίγο το διάκοσμο φανταστείτε η MXάδες. Έξι άτομα μαζεμένοι ήταν στα μονοπάτια που απαγορεύεται να μπουν και μαρσάρανε λες και έτρεχαν κάνα motocross event! Δε λέω και αυτοί την τρέλα τους θέλουν να κάνουν και το καταλαβαίνω, όχι όμως σε μονοπάτια που κυκλοφορούν άνθρωποι! Το ίδιο ισχύει και για τους downhillάδες που μέσα στο κόσμο έκαναν κάποιοι καγκουριές.

Τέλος πάντων, βγήκαμε λίγο εκτός πορείας από το ωραίο κλίμα που περιέγραψα. Όπως και να χει πάντως όλοι περνούσαμε καλά ο καθένας με τον τρόπο του και αυτό μόνο καλό κάνει σε όλους μας, γιατί μετά τα μέτρα που θα ανακοινώσουν τώρα το Μάρτιο η κυβέρνηση οι μόνες βόλτες που θα κάνουμε είναι στο συσσίτιο του Δήμου!